28 Eylül 2014 Pazar

GEKAS DÖRT BÜYÜKLERDE OLSAAA???




Eminim başta Galatasaray'lılar olmak üzere büyük takım taraftarlarının hepsinde bu soru kafalarda oluşmuştur bu gece. Zira ligin dördüncü haftası bitiyor ve Yunan golcü attığı 6 golle kalitesini ortaya koymuş durumda.Acaba bu kalite dört büyük takımın bu güne kadar hiç dikkatini çekmedi mi? Yoksa anadolu takımlarında gösterdiği performans "sadece oraların kralı olur" diyerek geçiştirildi mi?
Aslında Gekas'ın özellikle Almanya karnesine bakarsak ne kadar iyi bir golcü olduğunu görebiliriz. Eintracht Frankfurt gibi vasat bir takımda bile 40 maçta 23  gol ortalamasını tutturabilmiş bir oyuncu Gekas. Böyle bir performanstan sonra kendini Samsunspor'da buluyor. Aynı sene içerisinde Türkiye'deki büyüklerden hiç birinin dikkatini çekmiyor Yunan golcü.
Şimdi baştaki soruya geri dönersek, acaba büyük takımların golcüsü olsa başarılı olabilirmiydi? Kişisel görüşüm uygun bir sistemde olabilirdi. Ama bence bu tür oyuncular sistem oyuncusudur. Son vuruşlarda çok ustadırlar ve uygun sistemde kendilerine gelen fırsatları kaçırıp saç baş yoldurmazlar.
Videodaki arkadaşlar gibi düşünüyorum ve ligimizdeki diğer golcülerin (tabi golcülerinin gol atmasını isteyen sistem yoksunu takım ve o takımların teknik ekibinin) bu deyyusu zevkle izlemesini diliyorum.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz...

Yeni yazılarda görüşmek üzere...

0 yorum :

Yorum Gönder