12 Ekim 2014 Pazar

KULLANIŞLI LOCK SCREEN ARAYANLARA...
















Android telefon kullanıcıları için en keyiflisi şüphesiz telefonun özelliklerini istedikleri gibi ayarlayabilmeleri ve kişiselleştirebilmeleridir. İşletim sistemi size bu özgürlüğü sunuyorsa bunu kullanmak lazım :)
Eğer telefonunuzun orjinal kilit ekranından sıkıldıysanız işte size aradığınız uygulama. Neden aradığınız diyorum çünkü bu tür uygulamalar genelde birbirine çok benziyor. Ama Echo Notification Lock Screen diğerlerinden biraz daha önde. Öncelikle görüntüsü başarılı, İphone kilit ekranını andırıyor. Saat ve tarih çok sade yerleştirilmiş. Bence en güzel özelliği gelen bildirimlerin ekranda anında görüntülenebilmesi. Aslında birçok telefonun orjinal kilit ekranında var bu özellik fakat bu uygulama gelen bildirimleri sınıflandırarak bir adım daha öne geçiyor. Bildirimler sosyal medya, iş vb. gibi kategorilere ayrılıyor ve ekranda bu şekilde gösteriliyor.
Kısacası eğer orjinal ekran kilidinizden sıkıldıysanız Echo Notification Lock Screen denenmesi gereken bir uygulama. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder